Återbetalningspolicy

Vi har 30 dagars returpolicy, vilket innebär att du har 30 dagar på dig att anmäla returen efter det att du mottagit varan.

För att vara berättigad retur måste produkten vara i samma kondition som när du mottog det, i orginalförpackning. Du behöver även kvitto eller köpbevis.

För att påbörja en retur kan du kontakta oss på: info@scherlin.se. Om din retur blir accepterad skickar vi en retursedel, med instruktioner hur du ska göra returen. Produkter som returneras utan att man först har anmält returen godkännes ej.


Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor gällande returen på: info@scherlin.se.

 

Skador och problem
Snälla kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om artikeln är defekt, skadad eller om du får fel artikel, så att vi kan utvärdera problemet och göra det rätt.

Undandtag / Ej returbara artiklar 
Vissa typer av föremål kan inte returneras, som lättfördärvliga varor (såsom mat, blommor eller växter), anpassade produkter (som specialbeställningar eller personliga föremål) och personlig vårdvaror (såsom skönhetsprodukter). Vi accepterar inte heller returer för farliga material, brandfarliga vätskor eller gaser. Vänligen kontakta dig om du har frågor eller funderingar kring ditt specifika objekt.

Tyvärr kan vi inte returnera produkter på rea eller presentkort.

 

Byten
Det snabbaste sättet att säkerställa att du får vad du vill är att returnera varan du har, och när returen har godkänts gör du ett separat köp för den nya artikeln.

 

Återbetalning
Vi kommer att meddela dig när vi har fått och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om det godkänns återbetalas du automatiskt med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen.